Gość podj Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 tak potrzebne sa adaptery ale mam wzór jak je zrobic to józ łatwizna,tarcze mam z fiata coupe 2.0 litry turbo,teraz chamulce sa super sprawdzałem z ciekawosci to nawet przy 160km/h blokuje koła teraz to są hamulce a nie SPOWALNIACZE FABRYCZNE małe pytanko: Od jakiego konkretnie lancera są te zaciski ?? dorabiasz może te adapterki. Gti-r ma chyba takie same zaciski jak np sunny Gti ?? Chętnie dokonał bym tez takiej konwersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 zaciski mam dokładnie peugot 406 coupe 2.0 turbo sa one takie same co w evo 4,5,6 i chyba 7 różnia sie tylko kolorem w evo sa czerwone a w peugocie sa czarne ,tak zaciski w gti-r i gti sa takie same,adaptery dorabiałem tylko dla siebie ale jak by ktos chciał to mam wzór jak je zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toio Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 tarcze mam z fiata coupe 2.0 litry turbo Napewno masz te tarcze z Fiata Turbo ??? Tam występowały tarcze 284mm lub 305 mm,a 295mm chyba nie było. Jeśli z Fiata to jak rozwiązałeś sprawe z innym rozstawem śrub ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 to powiem ci cobcio ze pasuje cała pisata z łożyskiem z gti sa takie same Wyśmienicie jutro od rana będzie wchodzone Jeszcze na szybko jakiegoś FMICA muszę do niego zciągnąć z EBAY-a i można bić w przyszłym tygodniu jest 1/5 mili w chełmie niedaleko Lublina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Jeżeli się nie mylę ten Fiacik Coupe z tarczami 284 mm ma akurat 4x100. A jaki masz odsadzenie felgi przy tych zaciskach ?? Edytowane 3 Listopada 2009 przez podj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) tarcze mam stoczone z 305 mm na 295mm a co do tarcz z fiata to rozstaw jest 4x98 ale to nie problem rozwiertac.jezeli chodzi o odsadzenie et38 i dystans 20mm Edytowane 3 Listopada 2009 przez zywiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ali-En Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 To nie łatwiej było z jakiegoś VW, Opla lub Hondy albo Rovera dopasować taką tarczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Odgrzeje kotleta Może któryś kolega Opisze wrescie jakiegoś gti-r na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zywiec Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 a co bys chcaial wiedziec ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Chodzilo mi w dziale projekty i prezentacje Jakies zdjecia itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Coobcio cos dla Ciebie do twojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi