Gość Marooo Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 witam! dostalem w dobrej cenie alusy do mojej K10, wczesniej siedzialy w K11 znajomy mowil ze byly toczone pod katalogowy rozmiar K11, pytanie : czy srodek bedzie pasowal w K10? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 witam! dostalem w dobrej cenie alusy do mojej K10, wczesniej siedzialy w K11 znajomy mowil ze byly toczone pod katalogowy rozmiar K11, pytanie : czy srodek bedzie pasowal w K10? ;> Marooo, rozmiary felg cztery pierwsze pozycje mają takie same ET i otwór centrujący,czyli powinny Ci pasować bez toczenia i bez pierścieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marooo Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 jak dzwonilem do Ciebie Alfa to wlasnie bylem u wulkanizatora i powiedzial ze bez toczenia nie ma szans, wiec wniosek taki ze chcial na mnie zarobic monete ) dzieks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Może toczył komuś z oplowskich bo opel ma też 4X100,ale otwór 56,5 albo mazde 323 ma 54 VW ma 57 Ewentualnie można renaulta ma 60 i to kwestia wciśnięcia stalowego pierścienia 60/59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.