Gość Jamo Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam, moze Wy pomozecie, co to za wynazales spotkaliscie sie z taka maxi? Swiatla jakies lewe, grill zegary wygladaja jak w N16, felgi z przed liftu, tylna klapa dziwna, kiera chyba inna no i rok produkcji 2006 ))) Srodek jakis dziwny, konsola srodkowa, klima manualna ;/ http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10134048 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gruzin87 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/58466-sprzedam-nissan-maxima-qx-a33-3-0-v6-2006r/ Tutaj juz bylo pisane o tym aucie. Jak znam zycie to w emiratach w salonach do tej pory sprzedaja maxime a33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przedszkolak Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Dla wyjaśnienia to Maxima A33, samochód był produkowany w Japonii do 2007 roku. Wersja, którą oglądaliście - to wersja 3.0 J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gruzin87 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 A moglbys napisac skad ta informacja, ze a33 byla produkowana w japonii do 2007??, bo na 100% wiem ze w japonii sprzedaz i produkcja rozpoczely sie w 1998 roku (oczywiscie pod nazwa cefiro), i jakos dlugo by trwala ta produkcja, prawie 10 lat. Wiem ze produkowane byly jeszcze na tajwanie i wlasnie w emiratach (tylko wersje takie jak w linku, czyli biedniesze) i w takich mlodych rocznikach jak 2005 i 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzalewscy Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 jest jeszcze Samsung SM7, który jest oparty na platformie starszej Maximy. Gdzieś czytałem że też Chińczycy coś kombinowali ze starszą generacją Maximy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gruzin87 Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Ten sm7 to jest chyba odpowiednik nissana teana, przynajmniej tak samo wyglada, a teana zostala wprowadzona wlasnie w miejsce maximy(cefiro) a33. szczerze mowiac, to nissan tak to zagmatwal ze ciezko to wszystko zrozumiec . Jako ciekawostke moge powiedziec ze japonczycy twierdza ze tak naprawde auta produkowane w japonii sa tylko z kierownica po prawej, a reszta jest albo produkowane zagranica i oficjalnie oznaczone jako zrobione np. na Wegrzech, albo produkowane np. w Tajwanie (czy jeszcze gdzies) i przywozone do Japonii i stamtad wysylane jako prawdziwe Made in Japan. Czy to prawda - nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.