Gość mariuszp1979 Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Gdzie w Y10 znajduje się sygnał dźwiękowy (brzęczyk) biegu wstecznego. Nigdy go nie szukałem,a dziś przestał bipać. Nie mam kanału żeby zajrzeć głębiej. Światło biegu wstecznego działa, więc czujnik jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Jaki brzęczyk? U mnie czegoś takiego chyba nima. Może masz SLX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Napiszcie w końcu co to za brzęczyk. Mam Y10 2.0 dlX z 98 roku i nic nie brzęczy, chyba że browarki wiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Podziękował za odpowiedź. Nie taka głupia rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariuszp1979 Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No jasne że SLX. Ale gdzie on siedzi ? W zderzaku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 mariuszp1979, jak to ogarniesz to opisz krótko całą instalację, może się zdecyduję. Ja to miałem prawdziwy brzęczyk jak wielki karton pustych słoików na pakę załadowałem i moje CD20E odpaliłem:D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.