el_conejo Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Witam to znowu JA upierdliwe stworzonko Mam pytanko teraz z innej beczki a mianowicie ile kosztuje i czy warto montować halogeny w moim srebrnym pocisku.? Prosze o info i Wasze spostrzezenia. Pozdrawiam Kris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miazio Opublikowano 5 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Na allegro od 150- 240 zł za halogeny + robocizna chyba że zrobisz sam. Jeżeli jeździsz dużo nocą polecam jeżeli śmigasz raczej za dnia to szkoda kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bubson Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Też o tym mysłałem, bo Almera z halogenami wygląda tak jakoś bardziej sportowo, no i we mgle przydzadzą się napewno. Myślałem, że będzie trzeba ciągnąć całą instalacje - i wielkie zaskoczenie. Przy wymianie świateł ( znana usterka - słabo świeciły) zauważyłem, że po dwóch stronach mam już kabelki do podłączenia halogenów:) Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_conejo Opublikowano 7 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 No tak ale trza zmienic przodzik ( ta krateczke ) na dole na taka z otworkami- tak mi sie wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adr7 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 no i chyba zmienic dzwigienke przy kierownicy zeby byl wlacznik, robiac to porzadnie oczywiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.