Gość GrzegorzPPP Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Witajcie. Odkręciłem wszystkie śrubki i teraz mam problem z tą masą uszczelniającą która trzyma lampę tylną, wiecie jak to prosto zdemontować :?: Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 "Pare" tematów niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GrzegorzPPP Opublikowano 7 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 "Pare" tematów niżej dzięki Patrzyłem w szukajce, ale nie znalazłem zadowalającej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyzios Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Temat jest napewno na forum, musisz wnikliwiej poszperać. a co do tej masy uszczelniającej to podgrzej ją suszarką i powoli oderwij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IvanH Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Przecież dodałem linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.