Gość superdlubek Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam zaciął mi się zamek w N16,centralny zamek działa ale nie można otworzyć bagażnika tak jakby zamek nie chciał odskoczyć, może któryś z kolegów ma jakiś patent na awaryjne otwieranie bagażnika,myślę że od środka będzie ciężko się tam dostać.Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teres Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 ktoś ostatnio pisał na forum (szukajka nie gryzie), że próbował dociskać klapę i otwierać z pilota równocześnie i za którymś razem zamek puścił. Niestety chyba nie ma możliwości dostania się w inny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek113 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Mam podobnie gdy próbuje podnieść klapę bez wcześniejszego otworzenia z centralnego. Wtedy właśnie zamek nie odskakuje... u mnie wystarczy palcem podważyć klamkę żeby wróciła do początkowej pozycji i dopiero odblokować zamek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcome Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Zawsze możesz spróbowac wyrwać osłone plastukową, jak tylko puszczą spinki bedzie git nie zapomnij odkręcić sruby jest w rączce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.