Gość Dziwny_kolo Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam, Chciałbym zrobić szwagrowi niespodziankę i kupić mu w końcu zbiornik spryskiwaczy. Na allegro jest jeden ale do N14 Y10. Moje pytanie brzmi: Jakie oznaczenie ma Nissan Sunny kombi 2.0D z 1992r. ? Jak zapytałem się gościa czy będzie pasował do kombi 2.0D to mi odpisał pytaniem czy to W10 czy P11.. No i całkiem się zagubiłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 YYY kolesiowi się coś powaliło. Sunny w kombi to Y10, a to co on wymienił to są primery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziwny_kolo Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Czyli jeśli jest napisane, że "ZBIORNIK SPRYSKIWACZA NISSAN SUNNY N14 Y10 3-5 drzwi" to będzie pasował do tego co wymieniłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziwny_kolo Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Ok, dzięki wielkie Panowie. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rosomak1983 Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Kolego mam zbiorniczek który szykasz czyli do n14!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.