muchamati2 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam mam pytanie otóz ile potrzreba żarówek do podświetlenia zegarów chciałbym wymienic na czerwony ale nie wiem ile kupic a nie chce mi sie rozkrecac i sprawdzac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ulenka Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 a bardzo proszę kolego, zobacz co Ci tutaj podsyłam http://www.nissanklub.pl/index.php/zrob-to-sam/35-nissan-almera-n15/50-wymiana-aroweczek jak sie wczytasz dokładnie to zobaczysz że autor sugeruje wymianę 6 tych które rzeczywiście zmienią kolor podświetlenia pozdrawiam i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muchamati2 Opublikowano 10 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 No dzieki kolezanko wielkie za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ulenka Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 spoczko cieszę się że mogłam w czymś w końcu pomóc hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 do podświetlenia zegarów musisz mieć 3 żarówki T5 oraz 4 żarówki W5W. Nie liczę oczywiście tych od lampek ostrzegawczych jak od ręcznego czy AirBag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.