Gość str3ight Opublikowano 10 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam, przejrzalem forum i nie znalazlem informacji gdzie sie znajduje ten silniczek krokowy, jedyne zdjecie ktore by wskazywalo na jego polozenie nie dziala juz zalaczam swoje zdjecia silnika, i jezeli bylby ktos tak mily i powiedzial gdzie on sie znajduje zebym mogl sobie go wyczyscic zgodnie z instrukcja na forum tak jak i przepustnice to bylbym BARDZO wdzieczny wielkie dzieki pozdro Zdjecie 1 Zdjecie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 U mnie zdjęcia chodzą. http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/34583-serena-czescizamiennikipatenty/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 no powiem Ci ze to zdjecie na ktorym wlasnie widac nie dziala "404 - Not Found" wiem bo czytalem Twoje posty i zgodnie z tym bedzie chcial przeczycic wszystko ladnie, tylko nie moge go znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Ale na innych widać jak wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 mimo wszystko nie moge go znalezc jakby ktos byl chetny mi pomoc jestem w stanie kupic dobre piwo i wyslac poczta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Znajdę zdjęcia i wyślę e-mailem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_n14 Opublikowano 24 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 to powinien być silniczek krokowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.