Gość jACA1 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 Witam mam pytanie; pękła mi klamka od strony kierowcy zewnętrzna w mojej nysce i czy pasuje klamka ze starszej p11 czy muszę szukać klamki od fury po lifcie wp11.144,a może ktoś ma???chętnie bym kupił najlepiej czarną ale inny kolor też może być to się przelakieruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barszu Opublikowano 17 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 Witam serdecznie!! Mi też pękła klamka w NISSANIE PRIMERA P11 2000 i zastanawiam się nad tym czy będzie pasowała do mojego Nyska klamka tylna drzwi lewych(oczywiscie peknieta jest klamka kierowcy). Proszę o szybką odpowiedź. Pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmelek Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Może ktoś zna odpowiedź na to pytanie. Właśnie trzasnęła mi klamka od kierowcy. Mogę kupić lewą tylną akurat w moim kolorze. Teraz pytanie czy będzie pasować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarycezary Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Też miałem ten problem, chciałem zaryzykować klamkę z tylnych lewych drzwi, znalazłem takie w moim kolorze na allegro, ale w rozmowie okazało się że facet miał też drzwi od kierowcy i sprzedał mi odpowiednią klamkę za 40zł (w kolorze), wymiana ok 15 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 tylna klamka pasuje do drzwi przednich!!Sprawdzone na własnym przykładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciarek Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 U mnie pęknięcie było do połowy więc potraktowałem je klejem dwuskładnikowym, mam nadzieje, że to wystarczy. Szarpałem dla próby i ani drgnie ale nie wiem jak się zachowa w upale lub na mrozie - się sprawdzi, się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jACA1 Opublikowano 24 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2010 u mnie też było do połowy do momentu gdy myślałem że mam otwarte drzwi a miałem zamknięte hehehe i wymieniłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.