adam88 Opublikowano 11 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 witam mam taki mały problem chciałem wstawic diódki zamiast żarówek do podśwetlenia zegarów no i niestety po włożeniu raz samej diodki bez rezystora która mi sie wiadomo spaliła przestały mi żąróweczki świecić wogóle od podśwtlenia wszystko jest w normie tylko brak oświetlenia na zegarach... sprawdzałem miernikiem i dochodzi tam napięcie ok 1 Volta co może byc spowodowane... czy gdzieśjest upalony przewód i trzyma sie na włosku czy cos innego prosze o szybką odpowiedź... pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kojak85 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Podobne tematy już były na forum, no ale nic. Sprawdziłeś bezpieczniki? To jest zasadnicze pytanie. Sprawdź bezpiecznik o nazwie tail. Też masz bezpieczniki i w kabinie i pod maską jak w n15? Na 99% to co Ci dolega to bezpiecznik. Nie sądzę, by stało się coś innego po włożeniu diody bez rezystora. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.