Gość ojciec mateusz Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Przeglądałem podręcznik obsługi do primki i nie już sam nie wiem - czy żeby zdjąć maskownice głośników z przodu, trzeba zdejmować cały boczek drzwi? /Jeżeli już było to przepraszam za dublowanie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noka Opublikowano 12 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Musisz zdjąc cały boczek.Głosniki sa przykrecone do blach drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ojciec mateusz Opublikowano 13 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Dzieki za pomoc. Miałem nadzieję, że jest jakiś sposób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 a maskownica z tą "rynienką" jest przykręcona do boczku od wewnątrz. Więc koniecznie trzeba zdjąć cały boczek ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.