bikemc Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam wszystkich, Mam problem... Potrzebuję znać rok produkcji silnika w Patrolu Y61. Silnik kupiony za granicą. Nie wiem gdzie mogę znaleźć rok produkcji tego silnika ?( VINu samochodu nie znam). Znam numer silnika, ale czy można sprawdzić rok produkcji znając ten numer? Albo czy ktoś wie gdzie jest wybity rok produkcji na silniku? Np na bloku? Bardzo pilne. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Po samym numerze silnika nie ustalisz ... Można ustalić po osprzęcie ... ogólnie ciężki temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 14 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Turbosprężarka chłodzona dodatkowo wodą. Albo 2000, 2001,2002. Wiesz jak sprawdzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szczureczek Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Na bloku nie nabijają daty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 15 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 A u Was jest wybita, u mnie nie ma. Zawiozłem do ASO. Zobaczymy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jak kupiłeś za granicą to uważaj ... Bardzo dużo tych silników jest po wymianie gwarancyjnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikemc Opublikowano 17 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Mam nadzieję że się wszystko uda:) Nowy silnik, ale daty produkcji nie znam:) Będzie i Navara i Patrol:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nowy silnik Napisz coś więcej o tym motorku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.