Gość madis Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam! Rozważam kupno pierwszego w moim życiu autka-wybór padł na Almerę. Proszę o rzucenie okiem na tę "almerkę". http://otomoto.pl/nissan-almera-n16-C10230764.html. Czy to nie jest powód do niepokoju, że po przebiegu 119 tyś. auto miało wymieniane sprzęgło? I na co szczególnie powinnam zwrócić uwagę i o co zapytać sprzedającego? Dziękuję za wszystkie sugestie w tej sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DezMond Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Droga kolezanko, wymiana sprzegla przy tym przebiegu to nic nadzwyczajnego jak dla mnie, zalezy jak kto jezdzi , na zdjeciach wyglada ok, ale nie sa one super jakosci zeby powiedziec czy bylo bite czy nie. Najciekawsze jest stwierdzenie "wiadomo jak każdy Japończyk bezawaryjne", ale to kwestia egzemplarza, jedni narzekaja ze sie sypie, inni sa zadowoleni, ze wszystko ok. Ja mam 2 lata mlodsze autko, ten sam silnik do tej pory leje paliwko i wymieniam wszystko, co ksiazka nakazuje i spisuje sie bez zarzutu jak dotychczas. Niech sie jeszcze inni wypowiedza zanim podejmiesz decyzje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.