Gość pisak112 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 witam, wywaliłem w swojejk p10 alarm a kontrolka check była właśnie pod niego podpięta, powiedzcie mi koledzy gdzie ją wpiąć, proszę o szybką odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jaki check???Check engine??? Nie wiem jak Ty go u siebie znalazłeś jak GA16DS niema checka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość donn_primerra Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 pewnie masz licznik z czekiem a silniki gaznikowe raczej tego nie potrzebują ktoś sobie podłaczył alarm pod kontrolke i tyle.. tak mysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jaki check???Check engine??? Nie wiem jak Ty go u siebie znalazłeś jak GA16DS niema checka. tak chceck engine myślałem że w karzdej primce jest, tak jak coobcio opisywał sposób diagnozowania i tam jest też i do mojego silnika, u mnie była dioda po lewej stronie 5 cm od kierownicy mniej więcej , wygląda na fabryczną , pewnie nie mam racji pewnie masz licznik z czekiem a silniki gaznikowe raczej tego nie potrzebują ktoś sobie podłaczył alarm pod kontrolke i tyle.. tak mysle pewnie masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.