Gość kot Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jak w temacie, jeżdżąc po polskich "drogach" na dziurach i wybojach coś się tłucze a właściwie puka z prawej strony. Podczas jazdy po "normalnej" drodze bez dziur i wyboi nic nie słychać. Słychać to gdzieś w pobliżu nadkola, przynajmniej tak mi się wydaję. Czy ktoś ma jakieś pomysły co to takiego może być? Jest to N15, 95 rok (3 drzwi) Dziękuję z góry za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BTG Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Wszystko w zawieszeniu kiedy oglądałeś amortyzatory? Coś z nich cieknie? Mechanik przyglądał się wahaczom? Luzy przy kołach? Bez oględzin ciężko jest określić CO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Lewarek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kot Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Dam znać dokładniej za jakiś czas, byłem u mechanika tak zerknął "5 przez 10" i chyba nie umiał sprecyzować swojej odpowiedzi. Chyba pora zmienić mechanika, swoją drogą zaczęło się to w sumie dzisiaj dziać, wczoraj jak wymieniłem koła i wracałem do domu nic nie stukało, możliwe że to po wymianie na zimówki... luzy przy kołach, odnośnie amortyzatorów, nie zauważyłem aby coś z nich ciekło. Wygląda na to że trzeba wybrać się do kogoś konkretniejszego Na razie nie zawracam Wam głowy panowie i panie Zobaczymy co mi powie drugi mechanik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość McAlmera Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Jak w temacie, jeżdżąc po polskich "drogach" na dziurach i wybojach coś się tłucze a właściwie puka z prawej strony. Podczas jazdy po "normalnej" drodze bez dziur i wyboi nic nie słychać. Słychać to gdzieś w pobliżu nadkola, przynajmniej tak mi się wydaję. Czy ktoś ma jakieś pomysły co to takiego może być? Jest to N15, 95 rok (3 drzwi) Dziękuję z góry za odpowiedź. Masz SR, czyli pewnie tarcze z tyłu - parę razy pojawił się na forum temat stukających luźnych klocków hamulcowych - może tam warto zajrzeć. Zwróć uwagę, czy stukanie występuje też przy wciśniętym hamulcu - jeśli nie, to właśnie może być to. powodzenia ps.mam nadzieję, że poza tym Almerka Cię nie rozczarowała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kot Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 ps.mam nadzieję, że poza tym Almerka Cię nie rozczarowała Oczywiście, że nie rozczarowała jak na swoje latka to całkiem przyjemnie się Almerką jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.