Gość pisak112 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 jak zdjąć? nie znalazłęm nic na forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Zdjąć wierzch kierownicy,tu gdzie klakson,odpiąć przewody i odkręcic śrubę w środku mocującą kierę(a właściwie nakrętkę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Zdjąć wierzch kierownicy,tu gdzie klakson,odpiąć przewody i odkręcic śrubę w środku mocującą kierę(a właściwie nakrętkę). tak zrobiłem ale nie chce zejść tak zrobiłem ale nie chce zejść a właściwie to z mojej winy, bo postanowiłem posprawdzać i poizolować wszystkie kabelki od nowa , od pory kiedy wyjełem wtyczkę od klaksonu z tyłu jak ją wkłądam nie działa klakson jak dotknę nio czarnego kabelka pod sażlepką klaksona trąbi i myśle ze trzeba kiere odkręcić żeby coś dojść , ale robie tak jak mówisz i nie chce zejść mogę w nią walić ile wlezie a zejść nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marceli Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tam już ją nic innego nie trzyma tylko pewnie nie ściągana była i się przypiekła na wieloklinie. Spróbuj ją może jakoś "obudzić" ,np uderzyć młotkiem przez np rurkę w środek tak by nie opierała się o śrubę. Poprostu popróbuj,kombinuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pisak112 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Tam już ją nic innego nie trzyma tylko pewnie nie ściągana była i się przypiekła na wieloklinie. Spróbuj ją może jakoś "obudzić" ,np uderzyć młotkiem przez np rurkę w środek tak by nie opierała się o śrubę. Poprostu popróbuj,kombinuj ok dzięki wielkie chciałem się upewnić żeby nic nie upierniczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.