Limon Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ładna Micra Co do rally sprintu to jazda Gti-r na takich oponach to był hardcor xD Szumi a jaki miales najlepszy czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 (edytowane) Na pierwszej konfiguracji trasy 84.68, na drugiej (próby 3,4,5) - 79.20. Edytowane 20 Listopada 2009 przez Schumi03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 weźcie mnie już nie dołujcie, na pocieszenie po tych walkach z GTI-R i kłopotami z ogumieniem kolega dał mi przejechać się swoim prawie seryjnym sunnym GTi w którym trochę koni tylko dodałem i z przodu negat ustawiłem efekt to trakcja uśmiech na twarzy i czas próby ostatniej 75:24sek... No i przesiadka do auta z kierą po właściwej PS. Micra ma potencjał nic tylko negata jej z przodu zrobić tak jak ja robę, w sunnych idealnie sprawdza się przedział -1.5 do -2,5 a rozberzność fabryczna 0,5 nie drze opon na co dzień no i w zakręcie przód nic nie ząbkuje, nie ucieka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limon Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 No Coobcio dlatego pytalem o czas Uprzedziłes mnie No gti-r to wielka walka byla Opony lepsze i mozna śmigac A jak na Micre 79s to bardzo ladny czas jak na takie warunki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) O tym objechaniu GTI-R to oczywiście z przymrużeniem oka było (choć zawsze miło mieć mocniejsze auto za sobą w wynikach ) Ja ze swojej jazdy nie byłem zadowolony, no ale liczy sie fun i nauka Do następnego RS-a! Samochód jest na sprzedaż (i to dość pilnie). Stosowne ogłoszenie wrzucę niedługo do odpowiedniego działu. No i Microlot wyfrunął w świat. Nowy właściciel będzie śmigał po Krakowie i Śląsku, obiecał zapisać się do NKP Edytowane 21 Listopada 2009 przez Schumi03 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vojtas Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 O tym objechaniu GTI-R to oczywiście z przymrużeniem oka było (choć zawsze miło mieć mocniejsze auto za sobą w wynikach ) Ja ze swojej jazdy nie byłem zadowolony, no ale liczy sie fun i nauka Do następnego RS-a! Samochód jest na sprzedaż (i to dość pilnie). Stosowne ogłoszenie wrzucę niedługo do odpowiedniego działu. No i Microlot wyfrunął w świat. Nowy właściciel będzie śmigał po Krakowie i Śląsku, obiecał zapisać się do NKP Noi sie zapisał, a dzis wymienil swiece dzieki czemu juz nie przerywa na wolnych obrotach, jadna byla calkiem przepalona, czarna, sprzeglo jest podciągniete, i narazie smiga sprawnie wlasnie po Mikołowie teraz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Schumi03 Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Oo witam Widziałem Micre we wtorek przed Krokusem, już na nowych blachach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stapcio Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Z tego co się orientuje to były jeszcze 90 konne micry superS. Miałem przyjemność kiedyś taka robić. Musiałem w niej wymienić pompę paliwa i co się okazało ze to jakaś limitowana wersja bo od tej 75konnej nie pasiło i na zamówienie mi ściągali. Ale powiem ze to naprawdę jechało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi