Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[K11] gdzie i jaki kupic rozrząd

Gość wontrupka

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym kupić kompletny rozrząd do mikrusa. Ciągle natrafiam na rady -> nie kupować na allegro. Chodzi mi o to żeby to był jakiś oryginał no i żeby na nim pojeździć a nie zaraz wymieniać na inny. Macie jakieś propozycje gdzie kupić coś porządnego w rozsądnej cenie?

Witam

Chciałbym kupić kompletny rozrząd do mikrusa. Ciągle natrafiam na rady -> nie kupować na allegro. Chodzi mi o to żeby to był jakiś oryginał no i żeby na nim pojeździć a nie zaraz wymieniać na inny. Macie jakieś propozycje gdzie kupić coś porządnego w rozsądnej cenie?

A jesteś pewien że chcesz wydać z 6 stów na rozrząd?? :unsure:

Jeśli go słychać może być to tylko awaria napinacza. :turned:

Jaki masz przebieg?

A jesteś pewien że chcesz wydać z 6 stów na rozrząd?? :unsure:

Jeśli go słychać może być to tylko awaria napinacza. :turned:

Jaki masz przebieg?

Dwóch mechaników bez zaglądania pod pokrywę silnika stwierdziło ze chrobotanie w silniku jest przez łańcuch rozrządu.

Przebieg 166 tyś.

Dwóch mechaników bez zaglądania pod pokrywę silnika stwierdziło ze chrobotanie w silniku jest przez łańcuch rozrządu.

Przebieg 166 tyś.

I mieli rację,ale chrobotanie to efekt wytartej płozy napinacza.Jeśli przebieg jest prawdziwy to może być najwyżej napinacz,chyba że silnik był nieźle katowany.Łańcuch w tym modelu niejednokrotnie wystarcza do końca żywota silnika.

witam! ja robiłam rozrzad jakis miesiac temu i za radą mechanika, kupilam go po prostu w sklepie- z jego 15% zniżką- zaplacilam 450zl; nie byl to pelny rozrząd tylko to, co trzeba bylo wymienic, ale teraz smiga bez problemow i jest bardzo cichy w porownaniu z tym co bylo wczesniej- ja nie ryzykowalalbym na allegro takich czesci- kupisz, okaze sie zly i stracisz dwa razy... to przynajmniej moje zdanie; pzdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...