Gość wontrupka Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Witam Chciałbym kupić kompletny rozrząd do mikrusa. Ciągle natrafiam na rady -> nie kupować na allegro. Chodzi mi o to żeby to był jakiś oryginał no i żeby na nim pojeździć a nie zaraz wymieniać na inny. Macie jakieś propozycje gdzie kupić coś porządnego w rozsądnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam Chciałbym kupić kompletny rozrząd do mikrusa. Ciągle natrafiam na rady -> nie kupować na allegro. Chodzi mi o to żeby to był jakiś oryginał no i żeby na nim pojeździć a nie zaraz wymieniać na inny. Macie jakieś propozycje gdzie kupić coś porządnego w rozsądnej cenie? A jesteś pewien że chcesz wydać z 6 stów na rozrząd?? Jeśli go słychać może być to tylko awaria napinacza. Jaki masz przebieg? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wontrupka Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 A jesteś pewien że chcesz wydać z 6 stów na rozrząd?? Jeśli go słychać może być to tylko awaria napinacza. Jaki masz przebieg? Dwóch mechaników bez zaglądania pod pokrywę silnika stwierdziło ze chrobotanie w silniku jest przez łańcuch rozrządu. Przebieg 166 tyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alfabox0266 Opublikowano 17 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Dwóch mechaników bez zaglądania pod pokrywę silnika stwierdziło ze chrobotanie w silniku jest przez łańcuch rozrządu. Przebieg 166 tyś. I mieli rację,ale chrobotanie to efekt wytartej płozy napinacza.Jeśli przebieg jest prawdziwy to może być najwyżej napinacz,chyba że silnik był nieźle katowany.Łańcuch w tym modelu niejednokrotnie wystarcza do końca żywota silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wontrupka Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 może kupić ten zestaw? co o tym sadzicie? http://www.allegro.pl/item786172580_rozrzad_komplet_oryginal_nissan_micra_k11_93.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość katarzyna82 Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 może kupić ten zestaw? co o tym sadzicie? http://www.allegro.pl/item786172580_rozrzad_komplet_oryginal_nissan_micra_k11_93.html witam! ja robiłam rozrzad jakis miesiac temu i za radą mechanika, kupilam go po prostu w sklepie- z jego 15% zniżką- zaplacilam 450zl; nie byl to pelny rozrząd tylko to, co trzeba bylo wymienic, ale teraz smiga bez problemow i jest bardzo cichy w porownaniu z tym co bylo wczesniej- ja nie ryzykowalalbym na allegro takich czesci- kupisz, okaze sie zly i stracisz dwa razy... to przynajmniej moje zdanie; pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.