pietrunio Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam! Przy starcie muszę kilka razy kręcić kluczykiem, czasami kręci od razu ale najczęściej słychać zgrzyt. Koło zamachowe jest wporządku, rozrusznik po wyciągnięciu działa dobrze... Aha, gdy silnik jest ciepły, rozrusznik kręci od razu. Miał może ktoś coś podobnego? Sunny 2.0 dlx 290000km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polo1976 Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Sprawdź szczotki. U mnie było podobnie po wymianie jest OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fiurkow Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 hej! tez tak miałem zmieniłem przewody wysokiego napięcia i przewód dochodzący od silnika do cewki i teraz jest pikuś glancuś aha nie kupuj jakiś badziewnych przewodów bo na długo nie starcza :/ sam się przekonałem i za 2 razem kupiłem boscha i jest ok pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke11 Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Przy starcie muszę kilka razy kręcić kluczykiem, czasami kręci od razu ale najczęściej słychać zgrzyt. stawiam na bendix, przerabiane w swoim dieslu juz kilka razy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 tak jak mówił kolega wyżej,bendix,własnie przerabiam ten temat hehe i zamówiłem nowy bendix bo juz za barzo puszczał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.