Gość sura Opublikowano 20 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 Dzięki za zamknięcie poprzedniego mojego tematu. Otóż zonk. Chodzi mi o navare ze starym przodem i prostokątnymi reflektorami i czy one sa takie same jak w K160 lub z jakiego innego Nissana można je dobrać. Jeszcze raz z góry dziekuje za odpowiedz. P.S. Nerwowy kolego co zamknales mojego wcześniejszego posta musisz wiedziec, ze nie tylko smietnika nie robie ale zanim napisalem poprzedniego posta to użyłem opcji "szukaj" na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KotSylwester Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Nawet nie wiesz czym jeździsz (d21) Navara ze starym przodem - prostokątnymi to navara D22 98-00, lub Frontier 98-00, a nie D21. D21 to nie navara.... Ale spoko, sporo osób tez mi mówiło że mam D21, nie każdy musi się znać Z tego co wiem lampy USA: ebay, lub Nissan Xteraa czy jakoś tak czyli navara nie pickup. Sam chętnie kupię europejskiej lampy. Mam wersję USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qrzy Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam. Posiadam jeszcze jedną sztukę tylko nie wiem którą stronę. Rok temu przerabiałem przód z modelu 99' na 02' w górę i kilka części sprzedałem a reszta została u ojca w garażu. Jak tatko nie zrobił jeszcze porządków to powinienem znaleźć. Ogólnie przód wyglądał tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.