Gość adallo Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam Ostatnio zauważyłem, że miałem zawilgoconą wykładzinę bagażnika, zajrzałem do koła zapasowego, a tam normalnie małe jezioro. Woda jakimś cudem się tam zbiera. Ktoś wie którędy może się tam dostawac ? Aha jest to sedan. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pen Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam Ostatnio zauważyłem, że miałem zawilgoconą wykładzinę bagażnika, zajrzałem do koła zapasowego, a tam normalnie małe jezioro. Woda jakimś cudem się tam zbiera. Ktoś wie którędy może się tam dostawac ? Aha jest to sedan. Pozdrawiam pewnie podszybiem, czyli uszczelka i spływa sobei spokojni epod wykłądziną do niecki. Albo masz jakaś dziurke w rynience. lej woda po uszczelce - głownie rogami - i patrz którędy ci woda wlatuje. Oczywiscie odchyl wykładzinę. Miałem to kiedys dawno temu w wartburgu. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Janusz_ Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Popatrz sobie przy wlewie paliwa - jak ściągniesz boczną wykładzinę czy nie masz przeżartego - norma w P10 które nie mają wstawionych plastykowych nadkoli. Błotko zbiera się za osłoną rury od wlewu, a że rura jest tam gdzie jest to więc sprawa prosta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adallo Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 No właśnie wilgotnie jest od strony wlewu paliwa więc to może byc to. Dzisiaj oblukam. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.