lenor Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Witam Mam problem który już wcześniej opisywałem ale teraz doszły nowe objawy. - przy zimnym silniku samochód ma jeszcze jakąś moc ale gdy się rozgrzeje w przedziale 2500-3500 jest dziura gdy się wciśnie gaz do końca (jak przepustnica jest cała otwarta) samochód raz szarpie a raz powili przyspiesza. - przy zejściu z obrotów silnik łapie obroty rzędu 400 na kilka sekund i raz powraca do normalnych (chodzi cały czas faluje 700-900) a raz gaśnie - na benzynie czy na gazie objawy są takie same co to może być? przepustnica? albo jakiś czujnik??? a może cewki? a może ktoś polecić mi dobry warsztat w W-wa lub okolice Wołomina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Sproboj odpiac przeplywomierz jak bedzie tak samo to masz odpowiedz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenor Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jeszcze zauważyłem gdy resetowałem komputer (odłączyłem klemy na kilka godzin) to na kilka dni się poprawiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jeszcze zauważyłem gdy resetowałem komputer (odłączyłem klemy na kilka godzin) to na kilka dni się poprawiało Kilka godzin to za malo. Ma byc 24h. Wtedy jest reset. Takze ta poprawa jest albo losowa albo zadzialala sila autosugestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenor Opublikowano 23 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 może i było 24h tak dokładnie nie wiem.... muszę w sobotę spróbować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ice Opublikowano 23 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Tylko po co czekać. Można spinaczem wyzerować i zrobić na nowo adaptację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenor Opublikowano 26 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 a może polecicie jakiś warsztat w W-wa lub okolice Wołomin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.