wysockip Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 załączam zdjęcia mojego świeżo orurowanego X-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Całkiem fajnie , ale jakoś fabryczne rurki do X bardziej mi się podobają. Mój sąsiad ma zainstalowane + większe kółka wygląda zaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkozek Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 Wygląda spoko! Szczególnie podoba mi się przednia krata. Kolego mam pytanie ile kosztowało to orurowanie? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysockip Opublikowano 27 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Witam całość orurowania kosztowało 2000 zł wraz z montażem, pojedyncze elementy są droższe bo za przód chcą 1299 zł za stopnie 899 zł pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tulek25 Opublikowano 27 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Bardzo fajnie ,świetny wygląd. Ja mam troszkę inaczej, a boczne ostatnio sam instalowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krynio72 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 SUPER, ale własności terenowe odjechały w siną dal. Jeśli jeździsz tylko po asfalcie, lans jest. Jeśli chcesz pohulać po lasach i śniegach już dziś odkładaj na blacharza... SUPER, ale własności terenowe odjechały w siną dal. Jeśli jeździsz tylko po asfalcie, lans jest. Jeśli chcesz pohulać po lasach i śniegach już dziś odkładaj na blacharza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vite Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Niezła wiocha, ... i tyle w tym temcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość X_S Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Nie bardzo rozumiem po co robić orurowanie w SUVie? Ma to być bardziej praktyczne, czy bardziej ładne? Chyba ani to ani to, ale skoro "pytasz" się o opinię to moja jest taka, że w SUVach to nie pasuje, ale o gustach przecież się nie rozmawia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Floydoo Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Moj jest tez orurowany i mi sie calkiem podoba choc nie ukrywam ze takiego juz kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 też uważam, że zakładanie orurowania do samochodów SUV to co najmniej dziwna sprawa. Moja wersja T30 sport na fajną dokładkę z tworzywa na przód i uważam, że to jest świetna sprawa. tylko zdjęć w sieci znaleźć nie mogę, a na żywo prócz na swoim to jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Floydoo Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 to zrob zdjecia swojego takowa nakladke ja tez mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 to zrob zdjecia swojego takowa nakladke ja tez mam coś takiego jak na tej Navarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi