Gość Nianiek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy ta zmieniarka będzie pasowała do mojego nissana primery p11 2001r. zmieniarka cd radio jest orginalne, pisze że można sterować cd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Czy ta zmieniarka będzie pasowała do mojego nissana primery p11 2001r. zmieniarka cd radio jest orginalne, pisze że można sterować cd Bedzie. Ale czy nie lepszym rozwiazaniem bedzie taki Xcarlink? Xcarlink Sam bym taki kupil, ale kasy zaluje. Do zmieniarki potrzebujesz jeszcze kabel, ktory nie nalezy do najtanszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zeroberto Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 rewelka ta za 400 paczki ale drogo. ja mam tą o którą pytasz mozna w niej odtwazac również utwory nagrane jako wev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nianiek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja jakis kabel z wtyczką mam, wisi w bagażniku pod glośnikami . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wjck Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja jakis kabel z wtyczką mam, wisi w bagażniku pod glośnikami . Tylko szkoda że aukcja mało uczciwa, cóż,... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nianiek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Tylko szkoda że aukcja mało uczciwa, cóż,... a dlaczego??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wjck Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 a dlaczego??? bo cię coś momentalnie przelicytowuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.