Gość lukasz6 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam wszystkich. Od pewnego czasu nie działa mi radio i to nie chodzi o elektrykę ale o problem z anteną. Jak włączę to zaczyna grać a po kilku sekundach jakby zanikał sygnał z anteny, pojawia się szum który automatycznie się wycisza i nie można znaleźć żadnej stacji. Cd normalnie działa. Gdzie szukać problemu, czy w kablu od anteny, w antenie samej, albo radio jest uszkodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrano1 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Sprawdz czy nie masz włączonej funkcji AF -zobacz ,czy masz taką ikonkę na wyświetlaczu-to wiele wyjaśni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekorl Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam, Podpinam się pod pytanie ... Mam dokładnie taki sam problem .. Radio zaczyna grać i po kilkunastu sekundach się wyłącza, CD gra czasami ok, a czasami tylko słychać bass. Miałem 2-3 dni taki problem w zeszłym roku i też jesienią ale samo minęło, teraz trwa to już z 2-3 tygodnie i zaczyna być denerwujące Jeśli ktoś wiedziałby coś na ten temat proszę o info ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.