Gość LaikManiek Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam Zakupiłem niedawno iX-a rok pr 2004, pech chciał że wgniotłem blachę na tylnym błotniku, chcąc ją wypchnąć muszę rozebrać go od środka – ale jak do tego podejść, może ktoś wie jak zdemontować plastiki w bagażniku strona prawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terrano1 Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 PROPONUJE ORGINALNĄ INSTRUKCJE NAPRAWY NISSANA X-TRAILA -WSZYSTKO TAM MOŻNA ZNALEŻĆ.CENA 125 ZŁOTYCH ZA POBRANIEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LaikManiek Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Dzięki za informację ale pytanie jest skierowane do użytkowników którzy to robili i wiedzą jak się do tego zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vazaha Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 PROPONUJE ORGINALNĄ INSTRUKCJE NAPRAWY NISSANA X-TRAILA -WSZYSTKO TAM MOŻNA ZNALEŻĆ.CENA 125 ZŁOTYCH ZA POBRANIEM. jestem zainteresowany, podaj namiary na siebie lub inna forme dla zdobycia tej instrukcji o ile to rzeczywiscie chodzi o NAPRAWY- "typu zrob to sam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LaikManiek Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Napisz info na moje gg - 1365208 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.