Gość mat3112 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Witam. Tak jak w temacie. Czytałem dużo na temat polerowania przednich lamp. Pewnie jak większość denerwuje brak możliwości kupienia ładnych lamp do P11/W11. To samo się tyczy mnie;p Ale też ciekawi mnie, bo dzisiaj zobaczyłem Almere rok chyba 97, która miała przezroczyste lampy. Czy jest możliwość dokupienia jednak takich lamp do Primery? Czy może był to efekt wcześniej wspomnianej polerki? Czy macie jakieś doświadczenia z tym? I czy to nie zniszczy lapy? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieshaq Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Do Almer można kupić gładkie klosze temat wałkowany wielokrotnie. W P11 można coś takiego zrobić tylko jest to pracochłonne i po za efektem wizualnym samej lampy nie wiele zmienia. Jedyna możliwość to wymienić na Lampy z P11.144 i pobawić się z blacharskimi przeróbkami maski, błotników, mocowań itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truszczu Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Nie wiem jak w primerze, ale w focusie jak polerujesz to zdzierasz jakąś warstwę ochronną (coś jakby bezbarwny lakier) na początku świetnie, super efekt reflektor świecił jak nowy, a potem klosz pozbawiony ochrony szybko staje się matowy i g.. z fajnego efektu ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nice-wawa Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Kolego polerkę sobie zrób lakieru a reflektory zostaw w spokoju tylko popsujesz . Jak chcesz żeby autko miało fajne lampy kup sobie golfa 3 na allegro do tego modelu wybór wielki reflektorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Jedyna możliwość to wymienić na Lampy z P11.144 i pobawić się z blacharskimi przeróbkami maski, błotników, mocowań itd. To chyba jest juz rozwiazanie http://moto.allegro.pl/item798269007_nissan_primera_2_0_automat_klima_okazja.html Choc mnie to osobiscie nie przekonuje Pozdrawiam seba.mak1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Nie wiem jak w primerze, ale w focusie jak polerujesz to zdzierasz jakąś warstwę ochronną (coś jakby bezbarwny lakier) na początku świetnie, super efekt reflektor świecił jak nowy, a potem klosz pozbawiony ochrony szybko staje się matowy i g.. z fajnego efektu ;| idzie zrobić żeby nie były matowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość truszczu Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 idzie zrobić żeby nie były matowe Najlepiej kupić nowe i nie kombinować z polerkami lamp ;D No chyba, że chodzi o delikatną polerkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mat3112 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 mhm to trochę lipnie.. bo mi właśnie chodzi o takie czyste klosze, ale widzę, że nic z tego;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.