Gość mysiar Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam czy ktoś mógłby mi polecić akumulator, który pasuje do GR Y61 TD 3.0 ? Jest tam mało miejsca, na tej tacy. W tej chwili mam aku 72Ah, ale za mały jest i chciałbym większy. Może ktoś przerabiał temat i może mi polecić konkretny akumulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Długo się zastanawiałem nad aku Fabryczny mi padł po 3 latach ... dość mocno go eksploatowałem ( wyciągarka , dodatkowe lampy , przetwornica , lodówka ) Nabyłem Boscha ( koszt ok 600 zł ) jestem zadowolony ... Podam Ci symbol jutro jak wrócę do domu i zajrzę do SuperPatrolaSuper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mysiar Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Nabyłem Boscha ( koszt ok 600 zł ) jestem zadowolony ... Podam Ci symbol jutro jak wrócę do domu i zajrzę do SuperPatrolaSuper Chciałbym się przypomnieć z akumulatorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OFF-ROADER Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Starość ... pamięć już nie ta Bosch Silver S4 12V 595404083 830 A 95 Ah Ciągnie windę , dodatkowe oświetlenie , lodówka sprężarkowa w lato chodziła po 3 doby bez uruchamiania i dawał radę ruszyć 4.2 Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volvo144 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Przy okazji zapytam o akumulator do Y61 TDi 2,8. Jaki aku poleca producent. Nie doczytałem się o parametrach w instrukcji. Na razie mam 60 Ah i 480A i nie wiem czy nie jest to zbyt mało jak na ten motor i warunki zimowe. Pzdr Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.