Gość gumol79 Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam Jakie doświadczenia i co polecilibyście do tytułowego silnika ? Może coś lepszego niż Filtron ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woro_woro Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jakie doświadczenia i co polecilibyście do tytułowego silnika ? Może coś lepszego niż Filtron ? Mowi sie ze Mann/Knecht sa dobre. Ja kilka razy wymienialem filtry na knecht i mann, kiedys z braku laku wzialem Filtrona i juz nie zmienie tej marki na inna. Jakosc wykonania tych filtrow jest bez porownania z takim knechtem. Oczywiscie to moja opinia, wiele osob jej nie podziela. W kazdym razie mam przelatane 260tys, 90tys na gazie, i od 3 wymian jest tylko filtron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eszi Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Filtr paliwa jeśli ma być dobry to tylko filtron, żadne gówna za 13-15 zł n/n. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja prawde powiedziawszy mam TD ale też używam Filtrona tani i dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.