Gość tanx Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Witam wpadłem na trochę pokręcony pomysł, otóż jak wiaodmo sunny N13 sedan w wersji LX nie posiada skladanego tylnie siedziska, jednak po wymontowaniu kanapy jest normalny przelot z bagaznika do kabiny, zaczalem sie tym powaznie interesowac na szrocie staly 2 3d N13 niestety tam oparcie jest mniejsze bo wchodza nadkola od dolu, jednak wymontowalem te zawiasy na ktorych zaskakuje opracie tylniej kanapy i w moim sedaniuk jest idelanie miejsce do przykrecenia tych zawiasow, teraz pozostaje problem dobrania tylniej kanapy. Tu moje pytanie do właścicieli wersji 5d czy wasze oparcia tylniej kanapy sa na cala szerokosc samochodu czy u dolu takze wychodza w nich nadkola?? Moze ktos poradzi czy tylnia kanapa z 5d bedzie pasowac do sedna? Sedany takze niektore mialy fabrycznie skladana tylna kanape jednak bylo to tylko w wersji SLX i byla to wetdy kanapa z wbudowanymi zaglowkami i dzielona asymetrycznie, jednak dostac cos takeigo aktualnie w Polsce praktycznie graniczy z cudem. Powiedzcie także jak sadzicie czy np kanapa tylna z N14 5d/sedana moze pasowac do mojego?? Z góry dziekuje za wszystkie porady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tanx Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 witam, a mam takie pytanie co sadzicie o kanapie z kombi? jest nawet dzielona. Problem jest tylko tego typu ze wszedzie gdzie jest skladana kanapa to tylnie oparcie jakby od dołu zwęża się i wychodzą nadkola i są na nich plastikowe okrycia, zaś w mojej kanapie, ktora nie jest skladana tylnie oparcie pokrywa w calosci nadkola, i nadkola są z blachy, więc jak założę składaną kanape to po bokach będzie metalowe nadkole wychodzić???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.