Gość tomasz grześkow Opublikowano 1 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 wita forumowiczów mam almerke tino 2.2dci 2005 rok. Mam problem z mocą silnika. przy wolnych obrotach silnika odcina mi paliwo i nie mam mocy .Sprawdziłem komputer i wyszedł błąd zaworu regulacji ciśnienia paliwa. Sęk w tym że koszt wymiany takiego zaworu w NIEAUTORYZOWANYM serwisie to 1700 zł. a nigdzie nie mogę się dowiedzieć ile taki zawór kosztuje. Czy mieliście kiedyś styczność z takim czymś ? napiszcie jak coś ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert26 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 wita forumowiczów mam almerke tino 2.2dci 2005 rok. Mam problem z mocą silnika. przy wolnych obrotach silnika odcina mi paliwo i nie mam mocy .Sprawdziłem komputer i wyszedł błąd zaworu regulacji ciśnienia paliwa. Sęk w tym że koszt wymiany takiego zaworu w NIEAUTORYZOWANYM serwisie to 1700 zł. a nigdzie nie mogę się dowiedzieć ile taki zawór kosztuje. Czy mieliście kiedyś styczność z takim czymś ? napiszcie jak coś ok? a jaką masz moc w tej almerce tino?bo ja mam podobny problem,wymieniłem już pompe,zawór i nadal nic.Zawór mam zapasowy dobry po przebiegu 80000.Masz jakieś pomysły na ten problem???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 9 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przenoszę do działu ALMERA TINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.