Gość kwiatekbydg Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Witam. Mam problem z moim sunnym. Otoz usterka jest to iz samochod gasnie na wolnych obrotach na benzynie. Nie moge go odpalic na benzynie, odpalam go na gazie( teraz przychodzi zima wiec musze cos z tym zrobic) jak przelacze sie na benzyne to gasnie mi na wolnych obrotach. Ponizej 2 tys. gasnie. Wiecie moze w czym rzecz? PS. moglby ktos mi pstryknac zdjecie gdzie znajduje sie silniczek krokowy? Chcialbym go sprawdzic moze to cos da... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Jaki motor w tym N14 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ms90 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 U mnie było podobnie. Na gazie smigał cacy a na benzynie gdy był ciepły gasł na niskich obrotach lub jak sie jechalo i wrzucilo na luz tez... U mnie okazała sie usterka elektrozaworu. Mi udało sie dorwać tanio caly gaźnik i wymieniłem. Teraz śmiga dobrze i na gazie i na benzynie. P.S. ale poszukaj dobrze bo jest kilka takich postów.. Sam niedawno szukałem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sergiej Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 temat byl walkowany pare razy...wszystko zalezy od tego jaki masz silnik czy GA14/16DE czy DS ...jesli wtrysk to powodem moze byc np. zaklocenie strugi powietrza spowodowane zwezka czyli mikserem zamontowanym nad przeplywka ... poszukaj w dziale lpg tam jest wiecej ten temat poruszony razem ze zdjeciami itd. no i na przyszlosc pisz dokladniej jakie masz auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.