Gość KITT Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Czy* ktoś montował opony 185/65/14 do K12? Moja luba miała oryginalnie 165/70/14 i pytanie czy te większe wejdą i nie będą obcierać. Według http://www.ostragorka.eu.org/~swietokrzyska/opony.html Różnica w średnicy koła będzie wynosiła 9,5 mm więc niecały centymetr więcej. Nie wydaje się dużo. Ujdzie? *Jeżeli juz było to proszę o przeniesienie i od razu z góry bardzo przepraszam za zaśmiecanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Czy* ktoś montował opony 185/65/14 do K12? Moja luba miała oryginalnie 165/70/14 i pytanie czy te większe wejdą i nie będą obcierać. Według http://www.ostragorka.eu.org/~swietokrzyska/opony.html Różnica w średnicy koła będzie wynosiła 9,5 mm więc niecały centymetr więcej. Nie wydaje się dużo. Ujdzie? *Jeżeli juz było to proszę o przeniesienie i od razu z góry bardzo przepraszam za zaśmiecanie. niebardzo.przekłamanie na prędkościomierzu,wysokość.uszły by 185/60/14.lub 185/55/15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 W corolli mojego ojca jest dokładnie ten sam rozmiar 165/70r14. Wg instrukcji jego najlepszym zamiennikiem jest 175/65r14 To jest w miarę tani i bardziej dostępny rozmiar od 165... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Filix Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Odnosnie przeklaman w liczniku zamiennikow opon i kol polecam te strony: Opony Felgi+Opony Powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niewiniatko22 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ja mam 175/65/15 i mi nie obcierają Tylko ta Żaba taka wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.