Gość Thomsonicus Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 witam mam takie pytanko, czy ktoś może przyuważył czy są w wersji bez pokrętła do rozjaśniania/ściemniania podświetlenia wyprowadzone kabelki żeby tylko podłączyć bez kombinowania to pokrętło? Przyznaję, że idę na łatwiznę bo rozkręcać akutalnie nie bardzo mogę (i trochę mi się nie chce...), a w szukajce nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie; manual od 100NX też nie odpowiada wprost czy te 'biedne' wersje mają już kable wyprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość podj Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Ja mam sete z początków produkcji i już jest tam ten "ściemniacz". Występowały wogóle modele bez tego elementu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Thomsonicus Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 tak. Ja mam auto gdzie jest tylko ABS (opcjonalnie dokupiony) i elektryczne lusterka. Są korbki i regulacja wysokości świateł, nie było dorzuconych daszków czy futerałów na dach, auto bez dokładek na zderakach/progach, silnik DS, rocznik 92. Ale takiego "bajeru" jak przyciemnianie brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 W Gti byl taki bajer. W 1.6 sie nie spotkalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość paxon Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 ja mam ga16de 94 prod. i nie mam takiego bajeru niestety;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaiser Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 tak. Ja mam auto gdzie jest tylko ABS (opcjonalnie dokupiony) i elektryczne lusterka. Są korbki i regulacja wysokości świateł, nie było dorzuconych daszków czy futerałów na dach, auto bez dokładek na zderakach/progach, silnik DS, rocznik 92. Ale takiego "bajeru" jak przyciemnianie brak. niewiem czy dobrze pamietam ja ma 1,6 z 91 i jakies kostki mam za zaslepkami pod nawiewem kierowcy ale ze nie czarowalem z oswietleniem bo walilo mi po oczach w czasie jazdy zmienilem oswietlenie na led biale matowe i jest teraz git nie sadzi mi juz po oczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.