david611 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam. Jestem tu nowy. Mam taki problem. Posiadam sunny n14 1993r z silnikiem 1.6 na pełnym wtrysku 102 KM. Jak odpale auto na benzynie to na wolnych obrotach chodzi normalnie a jak dodam gazu to obroty ida do 2500 tys i ma odcięcie. Na gazie chodzi normalnie. Czy to wina komputera? Mam komputer o takim symbolu 23710 73C00 MEC-N001 D2 2Z18 Pomozecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 odciecie czy nie chce isc dalej jak chcesz to mam kompuetry do niego to ci moge posprzedawac jezeli to bedzie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david611 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Zaczyna przerywac i dalej nie idzie . te 2500 tys obr to max I tak sie zastanawiam czy to moze byc wina komputera? Zmieniłem komputer i dalej to samo. Ja juz nie mam pojecia co to moze być. POMOCY!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jastrząb Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 sprawdź ciśnienie paliwa, może pompa paliwa pada (padła). Jako tako działa i brzęczy ale nie daje odpowiedniego ciśnienia paliwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
david611 Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Pompa tez jest nowa. Ciśnienie daje dobre. A moze to być wina sondy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafik-75 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Pompa tez jest nowa. Ciśnienie daje dobre. A moze to być wina sondy? Takie zackowanie silnika wskazuje że pracuje w trybie awaryjnym prawdopodobnie (jak u mnie)brak jakiegoś sygnału do komputera może przepływomierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.