Gość jaanek66 Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Witam! Mam Maxime z 2006r. i mam takie pytanie: Czy jest możliwość ustawienia tak wyświetlacza od komputera pokładowego żeby dane odnośnie spalania, średniej prędkości itp., nie gasły po ruszeniu samochodem. Dodam że wyświetlacz nie jest kolorowy. Pozdrawiam! Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaro_alfa Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam! Mam Maxime z 2006r. i mam takie pytanie: Czy jest możliwość ustawienia tak wyświetlacza od komputera pokładowego żeby dane odnośnie spalania, średniej prędkości itp., nie gasły po ruszeniu samochodem. Dodam że wyświetlacz nie jest kolorowy. Pozdrawiam! Janek nie da się ... przeszperałem dokumentację techniczną i nic nie zauważyłem ... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.