Gość wpierdol20 Opublikowano 8 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam..moja maxa gdy ma do 40 stopni na silniczku dużo lepiej przyspiesza. W czym problem??nagrałem ją dziś na rozgrzanym silniku.. sami zobaczcie.coś jej jest;( http://www.youtube.com/watch?v=w-3_Xmdbq0A problem się nie dawno pojawił.autko nie posiada żadnych modów.Może ktoś ma jakąś wiedzę na ten temat??z góry dzięki.pozdro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wpierdol20 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 o to chodzi,że wcześniej tak nie było...może to wina jakiegoś czujnika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 o to chodzi,że wcześniej tak nie było...może to wina jakiegoś czujnika?? Siemka u mnie w J30 to była wina EGR zaślep go i po temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Tylko, ze w a32 po zaslepieniu egr wywali checka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michalllo Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Tylko, ze w a32 po zaslepieniu egr wywali checka... A to gorszy problem W takim razie trzeba go sprawdzić ewentualnie przeczyścić lub wymienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wpierdol20 Opublikowano 9 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 dzięki.no jutro dokładnie to prześledzę.. tzn trochę was okłamałem..no bo napisałem że auto nie posiada modów...otóż nie posiada prócz filtra stożkowego,którego wymieniłem z dwa miesiące temu..ale czy sam filtr możemy potraktować jako mod...nie sądzę bynajmniej przyrostu mocy nie czuć nawet w 1 procencie:D ale dźwięk ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.