Gość ktuy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Witam mam pytanie jak zdemontowac podsufitke ? chce sie dowiedziec zeby nie zepsuc. gdzies jakies zaczepy ukryte sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merid Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 odkrecasz lusterko po boku te raczki i wszystko co sie ztyka z podsufitka i sama schodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 czyli latwy dmeontaz dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Ja też myślałem o zmianie podsufitki. Kupiłeś używkę, czy jakieś inne rozwiązanie? Ile dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ktuy Opublikowano 11 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2009 Nie kupilem nowej, demontaz wymuszony naprawa blacharki w srodku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.