kowalczg Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam, Mam pytanie kiedy należy wymienić świece zapłonowe? Jakie świece zapłonowe polecicie do Nissana Almery N16 1.8 16v? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wik Opublikowano 14 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam, Mam pytanie kiedy należy wymienić świece zapłonowe? Jakie świece zapłonowe polecicie do Nissana Almery N16 1.8 16v? Pozdrawiam Witam. Świece według instrukcji wymienia się co 30 tyś. km, a najlepsze to NGK rodzaju nie pamiętam ale to ci w sklepie dobiorą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalczg Opublikowano 14 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 Witam. Świece według instrukcji wymienia się co 30 tyś. km, a najlepsze to NGK rodzaju nie pamiętam ale to ci w sklepie dobiorą. Dziękuje za informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nestio_vip Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam, Mam pytanie kiedy należy wymienić świece zapłonowe? Jakie świece zapłonowe polecicie do Nissana Almery N16 1.8 16v? Pozdrawiam Jak kolega napisal najlepsze to swiece NGK a rodzaj to BKR5E. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.