Piotr1 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam. Przymierzam się do kupna QQ. Mam pytanie do osób kupujących z salonu czy udało sie im wynegocjować jakieś większe rabaty niż te które są aktualnie w promocji. Teraz 4000 rabat i homologacja N1 gratis. W salonach sprzedawcy nie sa zbyt zachęcający do zakupu i jezeli to miałoby być kryterium to zapomniałbym o marce nissan.Jeszcze pytanie czy po nowym roku można się spodziewać jakiś dalszych obniżek patrząc na inne lata. Mam jeszcze jedno pytanie, w salonach został kolor zrebrny i GAB - taki fioletowo bordowy. Czy to popularny kolor? Czy został dlatego ze nieciekawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sirgornik Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 kolor GAB inaczej Nightshade bardzo ladnie sie prezentuje W cieniu wygląda jak czarny a w słońcu ma ciemnofioletowy połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość martin Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Mam QQ w wersji I-WAY w kolorze Nightshade. I powiem tak, to najładniejszy moim zdaniem kolor !! A co do cen to są na podobnym poziomie od około roku. NISSAN uruchomił drugą linię produkcyjną dla QQ, a to raczej świadczy o jego bardzo dobrej sprzedaży, więc na duże zniżki bym nie liczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr1 Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 No i moim zdaniem ten kolor jest bardzo ciekawy. Trochę jest egzemplarzy po salonach od ręki. Mam pytanie jeszcze o alarm zakładany w serwisie , czy jest dobry? Do AC muszę mieć drugie zabezpieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SNOOKPOMAND Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam Osobiście mam kolor GAB ZATELY -ładnie się prezentuje WADA -szybko się brudzi , ale to jest z każdym ciemnym kolorem Co do cen to ja dostałem 12% od ręki jak brałem w leasing . Co do alarmu ja brałem w nissanie kosztował mnie 1200zł . Alarm tak naprawde to podstawa wersja. -Otwieranie za pomocą kluczyka. Alarm uruchamia się tylko po otwarciu drzwi bez rozbrojenia lub na hałas w wewnątrz auta. Polecał bym wynegocjowanie opcji w allarmie typu: ( ja tego nie zrobiłem i żałuje ) -czujnik przechyłu ( przydatne w przypadku odkręcenia kół, sciąganai auta na lawete) -pakiet komfort ( automatyczne domykanie szyb po aktywacji alarmu ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.