Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[N15] Próg lub reperaturka

Gość Virgo_

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

okazało sie, ze w mojej Almerce (N15, 3D) próg po prawej stronie przy tylnim nadkolu zupelnie sie rozsypal :(

Mam takie pytanie: czy próg lub reperaturka z wersji 4/5D pasuje do wersji 3D?

Jak sobie radziliscie w takiej sytuacji, od czego najlawiej dopasowac taki prog?

Potrzebuje tylko tą czesc, ktora laczy sie z tylnim nadkolem. Przednia czesc jest w idealnym stanie (co dziwne...)

Witam.

Mam przy swojej to samo :( ale niedługo oddam do blacharza i ciekawe co tam wymłodzi ;) mam nadzieje ze mi nie zchrzani...

To chyba ogolny problem tych modeli. Tak samo jak klapa bagarznika i podłoga ...

• 9 miesięcy temu...

Witam.

Mam przy swojej to samo :( ale niedługo oddam do blacharza i ciekawe co tam wymłodzi ;) mam nadzieje ze mi nie zchrzani...

To chyba ogolny problem tych modeli. Tak samo jak klapa bagarznika i podłoga ...

Odświeżę nieco temat........

Nie ma w ofercie reperaturek błotników do N15 w nadwoziu 3D - jak sobie poradzić w naprawą korodujących błotników ? ktoś z Szanownych Forumowiczów przerabiał ten temat i coś podpowie ?

ja mam progi od vw i całkiem nieżle to wyszło na fotkach ze zlotu będzie można zobaczyć :dribble:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...