Gość Virgo_ Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam, okazało sie, ze w mojej Almerce (N15, 3D) próg po prawej stronie przy tylnim nadkolu zupelnie sie rozsypal Mam takie pytanie: czy próg lub reperaturka z wersji 4/5D pasuje do wersji 3D? Jak sobie radziliscie w takiej sytuacji, od czego najlawiej dopasowac taki prog? Potrzebuje tylko tą czesc, ktora laczy sie z tylnim nadkolem. Przednia czesc jest w idealnym stanie (co dziwne...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gregorreda Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 niestety nie pasuje od 4 5 drzwiowej . Znajomy drążył ten temat dopasował od innej marki Jak go spotkam to wypytam Przypomnij się za parę dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qard Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam. Mam przy swojej to samo ale niedługo oddam do blacharza i ciekawe co tam wymłodzi mam nadzieje ze mi nie zchrzani... To chyba ogolny problem tych modeli. Tak samo jak klapa bagarznika i podłoga ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wieko Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Witam. Mam przy swojej to samo ale niedługo oddam do blacharza i ciekawe co tam wymłodzi mam nadzieje ze mi nie zchrzani... To chyba ogolny problem tych modeli. Tak samo jak klapa bagarznika i podłoga ... Odświeżę nieco temat........ Nie ma w ofercie reperaturek błotników do N15 w nadwoziu 3D - jak sobie poradzić w naprawą korodujących błotników ? ktoś z Szanownych Forumowiczów przerabiał ten temat i coś podpowie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binladen Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 ja mam progi od vw i całkiem nieżle to wyszło na fotkach ze zlotu będzie można zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.