Gość MateuszS Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Witam! Mam Nissana Primerę i mam w nim czytnik CD CY100. Jednak gdy usiłuję włożyć tam płytę (jakąkolwiek, jakkolwiek) nie chce wejść. Próbowałem nacisnąć ten przycisk, którym wysuwa płyty ale przy naciśnięciu usłyszałem dziwny dźwięk przypominający wiercenie, tak jakby ją chciało wysunąć ale jej nie było, jak w drukarce gdy nie ma papieru. Tak jest przez 5 sek. Płyty nie da się włożyć. Ani dużej ani tej mniejszej. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DJSzmer Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Siedzi płyta w środku. coś ją zblokowało. Trzeba rozkręcić niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MateuszS Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 tylko jak to rozkrecic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.