Gość kefir0909 Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Podczas zmiany biegów tj 1 2 3 powyżej 2,5tys obrotów dochodzi gdzieś z tyłu auta dziwny metaliczny dźwięk (stuk) może ktoś ma podobny problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam.Jeżeli masz napęd na tył to może być wyrąbany przegub na wale napędowym (krzyżak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kefir0909 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam.Jeżeli masz napęd na tył to może być wyrąbany przegub na wale napędowym (krzyżak) Też tak myśle ze jakiś luz na wale:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumaa Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Podczas zmiany biegów tj 1 2 3 powyżej 2,5tys obrotów dochodzi gdzieś z tyłu auta dziwny metaliczny dźwięk (stuk) może ktoś ma podobny problem? Też to miałem Nic szczególnego. Ktoś na forum już to zdiagnozował. Nissan sam znalazł tę usterkę i zaleca smarowanie przegubu, link jest gdzieś na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kefir0909 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Też to miałem Nic szczególnego. Ktoś na forum już to zdiagnozował. Nissan sam znalazł tę usterkę i zaleca smarowanie przegubu, link jest gdzieś na forum. Pozdrawiam DAJ LINK JAK ZNAJDZIESZ:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumaa Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 DAJ LINK JAK ZNAJDZIESZ:) Proszę http://www.notre350z.com/..._ClickClack.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sten Opublikowano 15 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jak już słychać to na smarowanie za pózno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumaa Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Jak już słychać to na smarowanie za pózno... Podobno pomaga. Nie zdążyłem sprawdzić, rozbiłem furkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.