Gość slimak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Szukam dokładki pod zrerzak przedni do 100nx GTi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 to występuje z cłymi zderzakami, najlepiej od czegoś dolozyć. Przykelić zywica, poszpachlowac i pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Szukam dokładki pod zrerzak przedni do 100nx GTibedziesz dlugo szukal...wiem cos o tym :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Więc lepiej od czegoś dokleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Więc lepiej od czegoś dokleić nie specjalnie jest od czego :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Od wsyztkiego no nie gadaj... TICO... Vectra no od kazdego furacza. Przeciez i tak to tniesz rpzedluzasz robisz z tym co chcerz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Od wsyztkiego no nie gadaj...TICO... Vectra no od kazdego furacza. Przeciez i tak to tniesz rpzedluzasz robisz z tym co chcerz. tak tylko, ze zderzak w 100NX jest dosyc nietypowy nie dochodzi do blotnikow(lecz idzie w gore az do swiatel).Oczywiscie mozna uzyc szpachli, zywicy etc i na sile wszystko sie da dopasowac, ale zwykla dokladke GTI jak uszkodzisz to tylko ona odpadnie, a jak juz zaszpachlujesz spoiler z biedronki to moze caly zderzak uszkodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 myślalem że chdozi o samą dokładke pod zderzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slimak Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 ponoc z Lanosa podchodzi tylko trzeba przeciac na pół! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MadziaQDI Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 To ja sie podczepie pod ten temacik z pytankiem... Czy ktos juz zakladal sam dokladke do przedniego zderzaka? Bo ja wlasnie taka dokladke zakupilam ale nie wiem czy zakladac ja samemu czy udac sie do jakiegos fachowca? Czy zalożenie samemu moze byc trudne? Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Enten Opublikowano 8 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2007 Zapraszam na prowincję na południe od Księstwa Warszawskiego. Z chęcią pomogę Pisz na PW czy na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi