Gość sawickas Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 witam tak sie zastanawiam nad kupnem osłony nadkoli na tył samochodu. Ma ktos? Moze macie jakis ciekawy i godny polecenia punkt gdzie moza to kupic, a przy okazji osłona silnika tez by sie przydala zeby nowej miski nie pogiac odrazu pozdro dla Nissaniaków ps a jakie macie halogenki bo ceny orginalnych to chyba z kosmosu pochodza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość global Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 siemka.osłony nadkoli kupisz np.na allegro-tu uwaga nie zawsze docierają całe.polecam Ci Inter Cars (w całej Polsce) oczywiście większych miastach.tam też pracuję.kiedy kupowałem osłonę na przód (poprostu pękła) płaciłem 23zł.na tył napewno też dostaniesz.reszta w twoich rękach,jakaś kosmetyka blacharska.nadkola od wewnątrz możesz zabezpieczyć środkiem typu "baranek",do zabezpieczania przed rdzą,albo Tectyl-em produkowanym przez Valvoline.Tectyl ML na skorodowane miejsca jak i zabezpiecza(taki podkład).na tym możesz zakończyć,lub dać na to Tectyl-bodysave,ale on jest raczej do podwozia na zimę-nadkola jak najbardziej.bodysave masz w kolorze czarnym i szarym,a ML-nie wiem.pozdro mam nadzieję że pomogłem. jeszcze jedno ewentualnie możesz dostać osłony w sklepie japomoto,w innych pewnie też,ceny pewnie różne. co do osłony silnika też możesz zapytać,najwyżej nie będzie-z tym trudniejsza sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sawickas Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 dlatego mysle czy nie poszukac jakos na miejscu by pominac połamanie, o zabezpieczeniu przez firme myslalem ale moze to sie nie opłacac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość global Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 poszukaj,sklepów dość dużo,a zawsze można na giełdę pojechać z klamotami :-);środki zabezpieczające są w canie od 17-30zł.w zależności od firmy i pojemności puchy.600ml-wystarczyło mi na całą primerkę (oczywiście podwozie) i dodam,że dość grubo psikałem tym sprayem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sawickas Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 oki dzieki za rade cos moze wymysle tylko po cholere wszystkie kanały w okolicy polikwidowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość global Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 dziś patrzyłem u siebie we firmie,tylne nadkola plastikowe (osłony) do p10 są za 29zł.pozdro. (w Inter Carsie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.