romanista Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Proponuje umieszczać tu zdjęcia naszych pojazdów oraz tych które są zamieszczone w necie. Może dzięki nim ktoś coś zmieni, ktoś inny poprawi a jeszcze któryś tylko sobie poogląda i na dobry początek takie oto udziwnienie - zmiana felg i opon foty znalezione w necie Edytowane 17 Listopada 2009 przez romanista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 i to jest to o czym mowilem:) felgi ogromne a luki miedzy opona a nadkolem jeszcze wieksze. wyglada przez to jak wóz drabiniasty;/ a jakby zalozyc np 20 i obnizyc autko to by wygladalo ze smakiem. następnym razem wrzucaj te linki po ktocyh mozna w pelnym rozmiarze otworzyc zdjecie tu ciekawy patent-pomalowane wnętrze lampy a ten muraniec jest dla mnie przepiekny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitaka Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Proponuje umieszczać tu zdjęcia naszych pojazdów oraz tych które są zamieszczone w necie. Może dzięki nim ktoś coś zmieni, ktoś inny poprawi a jeszcze któryś tylko sobie poogląda i na dobry początek takie oto udziwnienie - zmiana felg i opon foty znalezione w necie uchhhh, jak szpetnie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) ja bym powiedział że tragicznie :-) ale to już wygląda prawie ślicznie. Super autko co? :-) Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Mój odnośnik Edytowane 19 Listopada 2009 przez romanista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 mi sie podoba, choc felgi chyba 22 i za wielkie mi sie wydają a taka folia do sciemniania lamp przednich dostepna jest na allegro:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 no a jest to dozwolone w Polsce? będzie przez nia świeciło cokolwiek? :-) no i druga sprawa gdzie takei cuda dostać zeby smok wyglądał podobnie do tego ze zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 tu jest folia http://allegro.pl/item815632056_folia_czarna_do_lamp_przednich_hit_2009.html świetny kolor i te pomalowane lampy a tylnie lampy można sciemnić rowniez folia, bądź gotowymi nakładkami http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-MURANO-03-07-SMOKE-TAIL-LIGHT-TINT-COVER-KIT_W0QQitemZ400053546064QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5d250cac50 a na przód jest cos takiego http://cgi.ebay.com/ebaymotors/NISSAN-MURANO-03-07-SMOKE-HEADLIGHT-TINT-COVER-KIT_W0QQitemZ400053546058QQcmdZViewItemQQptZMotors_Car_Truck_Parts_Accessories?hash=item5d250cac4a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romanista Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) czarny też ładny i ma podwójne rurki tak jak kiedys szukałeś Besel_ :-) czarny niebieski czarny kolejny czarny kolejny tył czarny kolejny bok czarny kolejny przód czarny kolejny tył Edytowane 19 Listopada 2009 przez romanista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr slawooo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 czarny też ładny i ma podwójne rurki tak jak kiedys szukałeś Besel_ :-) czarny niebieski czarny kolejny czarny kolejny tył czarny kolejny bok czarny kolejny przód czarny kolejny tył panowie bez podniety :)to jest body kids firmy BALSARINI oraz PANDORA-EURO-TEC koszt to minimu 2000 zielonych szukałem kedyś chętnych do wspólnych zakupów w JAPAN aby obniżyc koszty przesyłki nooo ale nikt chętny się nie znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BESEL_ Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Murano samo w sobie jest ładne. Osobiście uważam, że ładne felgi wystarczą. Np ten srebrny powyżej podoba mi sie ale przod wydaje mi sie lekko przesadzony z tymi wlotami:) na czarnym ich az tak nie widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/43-filmy-i-zdjecia/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi