Gość Rudy89 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Bez beki ale jest w CD20E na dolocie przepustnica za filtrem powietrza. Z tego co wiem podobne rozwiązanie było stosowane w Mercach. Po co to jest? Czy podciśnienie zamyka czy otwiera przepustnicę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Z tego co ja wiem to to nie jest przepustnica w typowym tego słowa znaczeniu. O ile dobrze pamietam ma to jakiś związek z EGR - wyciągnąłem kiedyś z tego wtyczkę i nic się nie zmieniło tylko Check się na stałe zapalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rudy89 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 A u mnie się nie zapaliła kontrolka. Którą wtyczkę wyciągnąłeś? tą przy tej klapie czy którąś na kolektorze dolotowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mlody666 Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Tą przy zaworze na dolocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomiw Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 To jest klapa dogaszająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.