Gość tomasz_suchorzewski Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam moze wyda wam sie moje pytanie glupie ale gdy odpale silnik to na jałowym mam ok 1500/min w miare rozgrzewania sie silnika obroty spadaja coraz nizej az uzyskaja te 800-900/min. teraz tak: 1. czy to normalne bo ma np. automatyczne ssanie 2. jak wlacze swiatla to obroty nieznacznie podnosza sie, ale to akurat wyczytalem 3. czy jest cosik nie tak z obrotami i trzeba przeczyscic przepustnice?? Z gory dziekuje za szybka odpowiedz, pozdrawiam wszystkich forumowiczow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kj9120 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 1*normalne 2*już wiesz ) 3*wydaje mi się ze jest git, no chyba ze szukasz dziury w całym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineq20 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Człowieku masz wszystko wporzodku nawet powiem ze masz wartości katalogowe NISSANA. lej wache i jezdzij:D| Pozdrawiam P.S. No i dbaj o autko, olej filtry te sprawy i jezdzij na dobrej benzynie, nie lej na tanich stacjach, bo potem sondy lambda siadaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kj9120 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 widocznie niektórzy są troszkę przewrażliwieni ale rzeczywiście warto lać dobra wachę...i nie cudować z zadnymi dodatkami do wachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz_suchorzewski Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dziękuję Panowie za odpowiedzi czyli wszystko OK :jump: Co do wachy to będzie lana dobra, nie myślałem nawet nad LPG bo znajomi co maja auta to tylko problemy, tylko kilku nie ma na co narzekać . No i choć autko ma już swoje latka to o zakupie zdecydowało to ze to 100% Japończyk, będę o niego dbał bo to moje pierwsze autko Pozdrawiam Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.